A/S Arbejdernes Landsbank logo

bArseL² netværk - Fra barsel til livsstilsblogger


Dato og tid

Onsdag d. 2. september 2020 kl. 10:00 til 12:00

Sted

AL², Nørre Voldgade 17, 1. sal (indgang via emmerys), 1358 København K AL²
Nørre Voldgade 17, 1. sal (indgang via emmerys)
1358 København K

bArseL² netværk - Fra barsel til livsstilsblogger


bArseL² netværk - for dig der ønsker faglig fordybelse og indsigt, mens du er på barselBlogger – fra barsel til livsstilsblogger

Hør Christine Egholm, kendt som Acie, fortælle om livet som livsstilsblogger og om vælge at blive selvstændig efter barsel. Bliv inspireret til at springe ud i det du drømmer om og se muligheder i stedet for begrænsninger

Inden Christine gik på barsel med sit første barn i 2017, arbejdede hun som Nordisk Digitalchef i L’Oréal. Hun forventede selv, at hun skulle tilbage til sit job efter barsel, og betragtede i høj grad sig selv, som sådan ’en med en karriere’, men med fødslen af datteren, Elise, ændrede hendes prioriteringer sig, og pludselig var det ting som flexibilitet og familieliv, der betød mere end karriereræs.

Derfor sprang hun ud som selvstændig og lever i dag af sin blog og instagram – samt flere projekter, der er udsprunget heraf, b.la. foredrag, bogen ”Bryllup”, skribentarbejde, en børnetøjskollektion mm.

Christine vil fortælle om sin rejse, hvad der fik hendes til at skifte spor, hvordan hun har bygget en tilstedeværelse op samt give en masse gode råd til, hvordan man kommer i gang, og hvad man skal være opmærksom på.

Om Christine

Christine er 33 år gammel, gift med Mads og mor til Elise og Carl. Hun er uddannet B.Sc. i International Business fra CBS og M.Sc. i Economics (speciale i ledelse) fra Stockholm School of Economics. Hun har drevet bloggen www.acie.dk siden 2008 – siden 2017, professionelt.

Om bArseL² Netværk

Hvad er bArseL²s Netværk?
I AL² tilbyder vi faglige og inspirerende netværksmøder for dig, der er på barsel. Møderne holdes den første onsdag i hver måned – og der er selvfølgelig også plads til din baby! Vi sætter fokus på din personlige og faglige udvikling og inviterer hver gang en gæst til at gøre os klogere på et udvalgt emne.

Hvem er deltagerne?
bArseL²s Netværk er for dig, der ønsker at møde andre mødre og fædre på barsel og aktivt deltage i netværk. Vi skaber rammerne for netværk og hjælper dig med at booste din karriere.

Koster det noget at deltage?
Det er gratis at deltage, men vi har en forventning om, at du deltager aktivt i netværket og ønsker at mødes med ligesindede samt blive inspireret af faglige indlæg. Tilmelding sker nederst på siden og er bindende. 

Konceptet

  • Netværksmøde i AL² den første onsdag i måneden
  • Formiddage kl. 10.00-12.00
  • Faglige og inspirerende indlæg fra udvalgte gæster
  • Netværk og sparring med andre barslende forældre
  • Vi byder på god kaffe og en croissant
  • Plads til baby
  • Gratis deltagelse

Om AL²
Læs mere om AL² og se vores mange gratis arrangementer her


Vi glæder os til at byde dig og din baby velkommen!

Med venlig hilsen
AL²

 ______________________________________________________

 

Kontaktinformationer til arrangør

Arbejdernes Landsbank
Tlf: +45 51194525
al2event@al-bank.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Arbejdernes Landsbank
Tlf: +45 51194525
al2event@al-bank.dk